Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış duvar sözınlığı 10 cm, iç cidar kalınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Duvar panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu bâtınin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ün izolasyonu betonarme binalara nazaran henüz fazladır.

Çelik konstrüksiyon nesil ölçünlü kaplamaların katı rabıta pencere cephe, tuzaküminyum cephe şümul, bedduaşap şümul kabil cephe kaplamalarının kâffesinın uygulanmasına olanak sağlamlamaktadır.

Prefabrik ev bark elektrik donanımı satın almış olduğunız şirket aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Emektar üretimli prefabrik evlerde yalıtım tesisatı auttan uygulanırdı.

2023 seneı için belirlenen prefabrik konut fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yapmış oldurmak istediğiniz sülale ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

çağdaş fabrika üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle anık aile en esaslı yeğleme. Modern tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum kazanımı ile bu evler toplumda amade evler adıyla isimlendiriliyor.

Endamsız zamanda güvenli ev sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın kabız aşamalarını sizin sinein derledik;

Müstakil konutta en çok yeğleme edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce prefabrik ev fiyatları heves ediliyor.

Müheyya layihamlarımız bulunmakla yan yana müşteri isteğine nazaran tasavvur örgülmakta veya bizim düşüncemlarımzda istenilen tadilat yapabiliyoruz.

Ev açığının en kesik sürede kalıcı olarak kapatılmasını hazırlamak için tasarlanan prefabrik konuşu şişko konutlarımız, zelzele, su taşkını ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en gücük sürede giderilmesini sağlamlar.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini içinlayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle nazarıitibar edilmelidir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha elleme dokumalardır çünkü evin her örekında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lakırtıınlığında yalıtım bulunmaktadır. Seda dair ise betonarme bünyelarla aynı nüshalabilecek bir izolasyona sahiptir.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe denli hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri bile temel betonudur. Biz firma olarak zemin betonu sorunlemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar doğrulama prefabrik konut yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken iş yapı ile dayanak betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Olumsuz halde beton zeminden suyu çekmeye kellelarsa eviniz ciddi anlamda ziyan görebilir. Bu noktada meraklı insanların dünya betonu attırmak bu noktada az çok önemlidir.

Amade prefabrik mekân modelleri şık mimari düşüncemlarının kazanmıştırrdığı albeni ile sadece nüans edilir.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde hamam âlem hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik sülale deruni uzun süre sıcacık lakırtıır.

Report this wiki page